Velkommen til årsmøtekonferansen 2023

Velkommen til NNFs årsmøtekonferanse 2023: “Du kan bli det du vil?”. 

Konferansen holdes på Quality Hotel Expo Fornebu 16-18 November. 

I år har vi satt sammen et program som virkelig vil utfordre og inspirere!

Vi har samlet foredrag som vil gi verdifull innsikt i de ulike utfordringene barn, ungdom og voksne kan møte på viktige arenaer som skole- og arbeidsliv, og hvordan vi som fagpersoner kan bidra. 

Et gjennomgående tema i programmet er hvordan man i praksis på best mulig måte kan formidle resultater fra nevropsykologiske undersøkelser slik at formidlingen får den virkningen vi ønsker, særlig innenfor skole- og arbeidsliv. Vi vil også bli oppdatert på viktig kunnskap om systemer og strukturelle forhold, inkludert en oversikt over hva som skal til for å lykkes i et moderne arbeidsliv og hva som skaper utenforskap. Flere foredrag vil ta opp de spesifikke utfordringene ulike pasientgrupper i forskjellige aldre står overfor, og hvilke tiltak som kan være effektive for hver enkelt. 

Tradisjon tro vil vi også få tilgang til den aller ferskeste kunnskapen i feltet gjennom presentasjoner av nye doktorgrader.

Den nye reviderte veilederen i klinisk nevropsykologi får en sentral plass i år. Bidrag og innspill til revisjonen har kommet fra et bredt fagmiljø, og arbeidsgruppen har lagt ned et betydelig arbeid som presenteres og diskuteres på møtet.

Selvfølgelig vil festmiddagen gi oss anledning til å knytte bånd med våre gode kolleger, både på sosialt og faglig nivå!
Du melder deg på middagen ved å velge riktig alternativ i påmeldingsskjemaet ved påmelding.

Husk at konferansen er godkjent som 19 timer vedlikeholdsaktivitet for psykologspesialister. Konferansedeltakelsen registreres på din profil på nettsiden til Norsk Psykologforening. Avmeldingsfrist:  1.oktober 2023, ingen refusjon av konferanseavgift etter denne datoen. 

Program konferansen

For påmelding  Norsk Psykologforenings kurskatalog (NB innlogging via egen brukerprofil NPF. Ikke-medlemmer NPF kan registere seg som ny bruker og deretter melde seg på NNF Årsmøtekonferansen i kurskatalog).

  Innkalling til årsmøtet 2023

Valgkomiteens innstilling

Signert årsregnskap

Referat årsmøtet

Vennlig hilsen

Styret Norsk Nevropsykologisk Forening

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.