Velkommen til årsmøtekonferanse 2021

Kjære kolleger. Det er med stor glede vi inviterer til NNFs årmøtekonferanse 2021! 

Tittelen på årets konferanse er «Jo mere vi er sammen...». Det synes vi passer godt, nå som vi i november møtes fysisk til kollegialt og faglig felleskap etter en periode der dette ikke har vært mulig.

Vi har samlet et stjernelag av nasjonale og internasjonale foredragsholdere: 

 

Kristen Dams O’Connor vil gi oss oppdatert kunnskap om langtidseffekter knyttet til å leve med traumatisk hjerneskade samt rehabilitering med særlig fokus på emosjonsreguleringsvansker. Skye McDonald vil fokusere på utredning og behandling av vansker med sosial kognisjon og fungering etter ervervede hjerneskader. Sarah-Jayne Blakemore vil snakke om den «sosiale hjernen» i ungdomsårene, og hvilke konsekvenser restriksjonene i sosial kontakt som pandemien har medført kan ha. 

Anja Vaskinn vil gi oss innføring i sosial kognisjon hos pasienter med alvorlige psykiske lidelser, og Randi Starrfelt vil snakke om kognitive og sosiale aspekter ved ansiktsgjenkjenning og prosopagnosi.  

Programmet inneholder i tillegg egne sesjoner med flere foredragsholdere som vil gi siste nytt og påfyll når det gjelder testmetodikk og validering, samt nye behandlingstilnærminger. 

I en paneldebatt med sentrale nevropsykologer, representanter fra testpolitisk utvalg i NPF og helsedirektoratet, setter vi fokus på hva som kan og bør gjøres for å bedre kvaliteten på psykologiske tester i Norge, inkludert manglende norske normer for hyppig brukte tester. Dette er et viktig tema som engasjerer, og noen velger kanskje å fortsette diskusjonen rundt bordet på den påfølgende festmiddagen som er et årlig høydepunkt for kollegialt samvær! 

Konferansen vil foregå på Quality Hotel Expo, Fornebu 18.-20. november 2021. Trykk for påmelding her. 

Program

Vel møtt på årsmøtekonferansen!

På vegne av styret, 

 

Alexander Olsen

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.