NNF årsmøtekonferanse 15. - 17. November 2018

Det er en stor glede å annonsere at påmeldingen nå er åpnet for NNFs årsmøtekonferanse 15.-17. november 2018 på Quality Hotel Expo Fornebu. 

Vi er nå glade for å åpne påmeldingen til Norsk Nevropsykologisk Forenings Årsmøtekonferanse i 2018, konferansen vil avholdes på Quality Expo Fornebu fra 15.-17. november 2018.

Vi er stolte over et omfattende program som spenner fra internasjonalt kjente forskere til ny og spennende forskning fra Norge. Vi har i år lagt oss på å ha flere innledere og flere temaer enn vi tidligere har hatt.

Som i fjor har vi en egen behandlingsseksjon i programmet, som i år får innlegg om bruk av musikk i behandling ved Cortex-prisvinner Teppo Särkämö, om transkraniell stimulierng ved Per Aslaksen og om "Attention Bias Modification" for forebygging depresjon ved Nils Inge Landrø.

Vi får foredrag ved Roy Kessels om Korsakoffs amnesi og alkoholskader, og Erik Hessen vil snakke om subjektiv kognitiv svikt er et tidlig tegn på mild kognitiv svikt og demens.

Det vil være flere foredrag om språk. Tracy Alloway vil snakke om språkvansker, dysleksi og ADHD, Silje Syrstad om språkvansker ved epilepsi og Janne von Koss Torkildsen som vant årets Curt von Eulers pris presenterer ny kunnskap om språkutvikling. Alexandra Havdahl vil foredra om utredning av autisme.

Lørdag morgen starter med foredrag om sosiale ferdigheter i norske Mensa før årets doktorgrader presenteres.

 

Last ned program

Påmelding

 

Velkommen!

På vegne av styret i NNF 
Jens Egeland

 

 

 

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.