Foreningens fagtidsskrift Nivå 1 forhåndsgodkjent

Fagtidsskriftet og medlemsbladet til Norsk Nevropsykologisk Forening ble forhåndsgodkjent som Nivå 1 tidsskrift fredag 16. januar 2015 av Universitets- og høgskolerådet.

Dette betyr at fagartikler publisert i "Nevropsykologi" vil være meritterende og utløse publikasjonspoeng. Alle fagartikler i Nevropsykologi vil heretter være gjenstand for fagfellevurdering.

Professor og nestleder i NNF, Jens Egeland, er vitenskapelig redaktør for tidsskriftet. I den  vitenskapelige redaksjonen deltar p.t. også  styremedlemmer Anja Vaskinn, PhD,  og Marianne Løvstad, PhD, som skal sikre et høyt faglig nivå på publiserte fagartikler. Det planlegges to fagartikler per utgivelse.

Ved relanseringen av Nevropsykologi er det også grunn til å glede seg til mye spennende og aktuell informasjon til medlemmene – slik som informasjon om klinisk relevante forskningsprosjekter, intervju med markante nevropsykologer, og presentasjon av nye spesialister i nevropsykologi. Sjefsredaktør Kjell Tore Hovik ser frem til første utgivelse og uttaler at ”Dette åpner et nytt kapittel i foreningens mål om å bidra til en empirisk basert nevropsykologi.”

Frist for innsendelse av vitenskapelige manus til det første nummeret  er 1. juni, og første utgivelse er planlagt utgitt september 2015. Artiklene skal skrives på norsk, men for øvrig følge APAs 7. publikasjonsmanual, det vil si de samme formkrav som stilles til artikler i Psykologtidsskriftet. Annen informasjon som er aktuelt for medlemmer bes sendes fortløpende til: kjell.tore.hovik@sykehuset-innlandet.no

For manuskrav og annen informasjon om Fagtidsskriftet, se denne linken  

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.