2014

Årsmøtekurset 13.-15.november på Holmenkollen Park Hotell, Oslo, nærmer seg. Gå til påmelding .

Med dette innkalles det til NNFs formelle årsmøte fredag 14. november 2014. Det minnes om at vedtektenes § 4.7 inviterer til å fremme tilleggsnominasjoner til styrevalg. Tilleggsnominasjoner hadde ikke kommet styret i hende innen fristen 9. oktober 2014, og det stemmes over valgkomitéens forslag. Se vedlegg.

Sunnaas sykehus arrangerer den 24.oktober fagkonferanse med resultater fra sitt samarbeidsprosjekt med BUFdir og Familievernkontorene i Follo og Moss Askim.

2014

Velkommen til årsmøtekurs i NNF 13-15. November 2014!

Norsk Forum for Nevropsykiatri avholder sitt årsmøte for 2014 den 12. og 13. november i Oslo. Tema er nevropsykoformakologi, og internasjonal hovedforeleser er Roger Pertwee fra University of Aberdeen.

Professor Ivar Reinvang har fylt 70 år og feires den 10.juni med seminar - og et spesialnummer av Scandinavian Journal of Psychology.

Federation of the European Societies of Neuropsychology (FESN) arrangerer Summer School i Berlin kommende september. Foredrag om blant annet ulike nevropsykologiske metoder, etikk og hjerneavbildning & nevropsykologi.

Påmeldingsfrist er 7.mars 2014. Send cv og kort søknad til FESNs sekretær Isabel Pavao Martins:  ipavaomartins@gmail.com

9-11. september 2015 arrangeres Europeisk/Nordisk møte i Nevropsykologi i Tampere, Finland. De nordiske nevropsykologiske foreningene vil arrangere hvert sitt inviterte symposium. NNF åpner herved for at norske forskningsgrupper kan foreslå symposium til møtet. 

Årsmøtet ble avholdt med hele 170 deltagere og mange spennende foredrag. Her er presentasjonene:

Kontakt oss på norsknevropsykologiskforening@gmail.com for Zelazos presentasjon.

Marianne Løvstad.

Marianne Løvstad.

Flere nevropsykologer i psykisk helsevern. Slik lyder ett av ønskene til lederen i Norsk nevropsykologisk forening (NNF), Marianne Løvstad, i forbindelse med at foreningen i slutten av november avholdt sitt årsmøte og faglig konferanse.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.